Magyarország madárfajainak védelmében

A Forest-Papír Kft. örömmel vette az ötletgazda Corvus Design Reklámügynökség kezdeményezését, hiszen a papírgyártó cég a fenntartható fejlődés elkötelezett híve és fontosnak tartja, hogy a következő generáció élhető környezetben nőhessen fel. E cél érdekében küldetésének tekinti a háztartás-higiéniai papírtermékek környezettudatos technológiával való előállítását. A folyamatos termékfejlesztésen túl a fogyasztói visszajelzésekre is figyelmet fordít és ezek tükrében tökéletesíti kínálatát.

Innovatív üzletpolitikára vall, hogy nemcsak a vásárlók véleményére ad, hanem szívesen fogadja a stratégiai fejlesztésekre vonatkozó javaslatokat. A Forest játékával azon meggyőződését fejezi ki, hogy termékeivel a mindennapi használaton túl  értékeket is közvetít, melyek összetartják a családokat és ismeretterjesztő funkciót töltenek be. 



A Forest a játékszabályok megalkotásánál arra is ügyelt, hogy a kisebb létszámú iskolák is egyenlő eséllyel induljanak a nyereményekért folytatott küzdelemben. A cég tíz darab negyven-negyven fős általános iskolai kiránduláson biztosít helyet a hortobágyi Madárkórháznál tett látogatási programon. Az öt legmagasabb pontszámot elért iskola diákjai mellett a sorsoláson a kevesebb lélekszámú oktatási intézmények is bízhatnak a sikerben.
A Forest társadalmi felelősségvállalása nemcsak a gyermekek állatvilág iránti érdeklődésének a felkeltéséhez járul hozzá, hanem a madarak megmentésének fontosságára is felhívja a figyelmet. 
A Corvus Design Reklámügynökség a stratégiai, kreatív, jogi, operatív és művészi teendőket látta el az együttműködés során.

További információk:

www.forest.hu



www.madarkorhaz.hu



www.madarpark.hu