Pakk Csomagolás-verseny

Péntek este a Tűzraktérben adta át a Kreatív a Pakk csomagolásdizájn-verseny díjait. Kilenc első és négy második helyezés született, a zsűri egy pályázatnak ítélt különdíjat, egyet pedig külön említésre méltónak tartott.

Feladatunk a Magyar Termék védjegy ismertségének növelése

A Magyar Termék Nonprofit Kft. védjegye a Magyar Termék logo, így a már fentiekben említett kampány feladata e védjegy ismertségének és elismertségének növelése volt természetesen a védjegyet viselő termékek, különösen a kampányt lényegében finanszírozó vállalatok termékeinek volumennövelése mellett – mondta V. Kecskeméti Magdolna, a Brandcontrol vezető stratégiai tervezője.

1stClub

Több, mint fitness-terem arculat!

A XV. kerületi új létesítmény beruházója megtiszteli vendégkörét egy olyan minden igényt kielégítő komplexummal, mely Európa bármely nagyvárosának dicsőségére válna. Szívvel, lélekkel, kreativitással, rendszerszemlélettel és kiváló anyaghasználattal hozták létre családi vállalkozásként az egészségápolást fő tevékenységként felvállaló intézményt.

Túl az 1000. csomagolásfejlesztésen

Reklámügynökség fennálása óta a Felföldi Kft. Rágógumi termékeinek csomagolásfejlesztésével átlépte a hazai és külpiacokra tervezett 1000-es kört. A csomagolás-fejlesztési portfólió olyan termékdizájnnal bővült, ahol cégünk a termék-név alkotástól a stancforma-tervezésen, illusztrációs fotó elkészítésén át a végső formáig saját forrású szolgáltatásként állt helyt a debreceni székhelyű Felföldi Kft. megbízásából.

Új selfness termékek a piacon

Cégünk 2003 óta foglalkozik a selfness megatrend magyarországi népszerűsítésével és elmondhatjuk, hogy a trend követőinek száma hazánkban is robbanásszerűen nő majd a következő években. Ügynökségünk a Selfness Szövetség munkáját is aktívan támogatja. Azoknak az ügyfeleinknek, akik nyitottak az új trend felé, akik ennek segítségével szeretnék márkájukat építeni, többek között termékarculat-fejlesztéssel segítjük, hogy az új életstílusnak megfelelően a felmerülő piaci igényekre kellőképpen tudjanak reagálni.

Tudjon meg többet a selfnessről: www.selfness-szovetseg.hu