Számmisztika

A 13 sokaknak félelmetes szám, de legalább annyian szeretik is. Mi azokhoz tartozunk, akik különösebb jelentôséget nem tulajdonítanak neki. Most a 13 csak az üzleti kapcsolat években mért nagysága miatt érdekes.

Szeretem, mert édes, tudom, hogy magyar

Fehér párja lett piacvezetô Dankó édes vörösbornak!
A bócsai székhelyû Weinhaus magyar tulajdonú borászati vállalkozás. Együttmûködésünk 1998-ban egy kereskedôknek szóló cégismertetô anyag elkészítésével indult. Az ezt követô 10 évben a Weinhaus a kereskedôk „kérdéseire” mindig megadta a maga „termékválaszát”. Amikor 2008-ban ismét fölkerestek bennünket, egyetlen feladatot kaptunk: csomagoljuk át vezetô terméküket, a Dankó vörösbort!

Magyarország madárfajainak védelmében

A Forest-Papír Kft. a hortobágyi Madárkórházzal közösen, érdekes és élményekben gazdag nyereményjátékra invitálja a családokat. A játék célja, hogy minél többen megismerjék az erdők-mezők szépségeit és az olyan magyarországi értékmentő törekvéseket, mint például a Madárkórház munkája, ezáltal felismerjék a környezettudatosság és természetvédelem jelentőségét.

Pro Typographia - aranyfokozatú díj

A Corvus Design Reklámügynökség és a Typonova Kft. közösen nyerték el az idén 48. alkalommal megrendezésre került Pro Typographia verseny 'Akcidens és nyomtatványok' kategória Arany fokozatú diját.