Csapatunk

Csapatunk

A Brandcontrol válasz a márkaépítés és az exponenciális marketing releváns kérdéseire. Segít a pillanatnyi pozíció meghatározásában. Partner a megrendelő oldalán. Segít a célok és irányok meghatározásában és azok elérésében. Felelős, számonkérhető és mérhető. A Brandcontrol Csoport alapítói több, mint 15 éves marketingkommunikációs gyakorlattal döntöttek úgy, hogy 2011-től termékalapú eredményorientált szolgáltatást kínálnak megbízóik számára a hagyományos úgynevezett briefalapú megbízások teljesítése mellett. A termékalapú eredmény- orientált együttműködés lehetővé teszi, hogy a kutatásokra, elemzésekre épített modulrendszerek alkalmazásával megvalósításra kerülő projektek közép és hosszú távon is mérhető, továbbépíthető elemeket, egységeket hordozzanak. Forrásaink: több, mint 20 éves szervezeti memória, folyamatosan karbantartott MAC és PC-géppark, nyomdagép, fotóstúdió, domainregisztrátori státusz, kettős archiválási rendszer, és ami a legfontosabb: releváns végzettségű, nagy szektortapasztalattal rendelkező, fiatalos és nagyon jó humorú, összetartó csapat.

 

Okosan építeni, megszerettetni, nyereséget produkálni

 

Ezáltal minden  következő feladat megoldása költséghatékonyabbá, gyorsabbá válhat, függetlenül a probléma természetétől és mélységétől. A huszonegyedik század márkái azt várják építőiktől, hogy olyan testreszabott eszközökkel lepjék meg, mellyel módosítás nélkül tudnak érvényesülni minden körülmények között. A márka is és fogyasztója is ellenáll a konformista megoldásoknak. Mi értjük a márka- és ismerjük a fogyasztó lelkét. De tudjuk, hogy mi a Megrendelőink valódi igénye: A nyereség. Megtanultuk a szakma minden apró titkát. Biztos, hogy jól csináljuk, mert valódi eredmények igazolják munkánkat. Varga Ferenc és Kecskeméti Magdolna nevéhez olyan eredményes márkaépítési referencia köthető, ami a döntés biztonságát nagy mértékben támogatja. Mindenki arra törekszik, hogy a kockázatokat csökkentse. A márkaépítőket kockázati szempontból az elért eredmények minősítik. Mérhető díjakban, tesztekben, szakmai elismerésekben. Nekünk mértékadó a megbízók eredményessége, nyeresége. Az együttműködés keretrendszere lehet általános és kizárólagos ügynökségi szerződés vagy eseti megbízási szerződés, mindkettő alappillére többek között a költségvetéshez rendelt eszközmix tervezése, kivitelezése, pontos elszámolással, archiválás, utánkövetés. Állunk rendelkezésére.

 

Brandcontrol szupervízió (Consulting)

 

Van, hogy csak a külső szem varázsa hiányzik. Jó, ha a külső szem egy valódi szakember. Szakértője annak a szegmensnek, annak a feladatkörnek, amihez sok-sok megoldást kínálnak a szolgáltatók, beszállítók, amiből választani kell. 

 

Miért jó a megrendelőnek?

 

Jó, mert több olyan szolgáltatást kap integráltan, melyre eddig csak különböző partnerek bevonásával volt lehetősége. Jó, mert egyszerű és gyors. Jó, mert már az alapszolgáltatásban is megkap egy biztonságos és megalapozott szakmai támogatást.

 

Miért a Brandcontrol?

 

 

 

 

1.     Modern problémmegoldó stratégiákat alkalmazunk

2.     Ötletalapú Márkaépítépítési Modulrendszerünk multinacionális és hazai kkv-s szinten is sikeresen alkalmazható.

3.     Kiszámíthatóság

4.     Komplex márkaélmény-eszközrendszer

5.     Márkaérték növekedése mérhető

6.     Költséghatékony

 

Milyen területen alkalmazhatja?

 

Termékfejlesztés

 • új termék vagy szolgáltatás fejlesztése
 • termékszerkezet vagy szolgáltatási struktúra kialakítása
 • pozícionálás/újrapozícionálás

Arculatfejlesztés

 • kutatás, audit
 • márkaarculat/termék és vállalati márka
 • kommunikációs arculat
 • munkaadói arculat

Aktivitások (B2B, B2C)

 • reklám
 • kommunikáció
 • promóció
 • kommunikáció trade marketing
 • TTL-aktivitás
 • E-marketing (net-marketing, on-line marketing és web-marketing

 

Mi a következő lépés?

 

Kommunikáljon velünk! Kérésére elküldjük az ügynökségi keretszerződést és elkezdjük a munkát!

 

 

 

 

Vargáné Kecskeméti magdolna

Stratégiai tervező

 

MA Közigazgatási Szakértő, BA igazgatásszervező (Nemzeti Közszolgálati Egyetem), a Brandcontrol alapítója, vezető stratégiai tervezője. Korábban Acsa község és Pilisvörösvár jegyzője, illetve a Corvus Design Kft. Stratégiai tervezője. A Magyar Termék Nagydíj Okleves Kerekecske Gombocska könyvek (20.000 eladott példány) ötletgazdája, kiadója, a közfoglalkoztatáshoz, fogvatartotti foglalkoztatáshoz kapcsolódó Állami Partner termék- és projekstratégiák kidolgozója. Több, mint 430 növekedési stratégia menedzsere, tervezője, a gyógyszermarketingben van a legnagyobb szektortapasztalata.

 

Férjezett, két gyermeke van, szabadidejében mesediagnosztikával foglalkozik.

 

kecskemeti.magdolna@brandcontrol.hu

 

Telefonszám: 0630 9 773 600

 

 

 

 

 

VARGA FERENC

Kreatív igazgató

 

Grafikusművész, tanár (Magyar Képzőművészeti Egyetem), a Brandcontrol alapítója, ügyvezetője és igazgatója. Korábban az Ogilvy, Lintas és Corvus Design reklámügynökségek grafikusa, art directora illetve kreatív igazgatója. Rendszeres előadója a kkv szektor számára szervezett továbbképzéseknek (BKIK, PandP). Legfőbb területe az arculatfejlesztés és a reklámkampányok vizuális kulcsrendszere. Kiemelt szektortapasztalata van a bank, biztosítás, gyógyszeripar (OTP, Aegon, EGIS), valamint az építőipar (Austrotherm, LB-Knauf, Zalakerámia)  területéről érkező feladatok megoldásában.

 

Nős, két felnőtt lánya van, szabadidejében műtárgyakkal, festményekkel foglalkozik (értékbecslés).

 

varga.ferenc@brandcontrol.hu

 

Telefonszám: 0630 9 443 417