Brandcontrol Insight

Ötlet=kulcs / Terv ≠ Program

Vannak szakmák, ahol elsőre kell jól teljesíteni. Pontosan, hatékonyan és hatásosan. Mi a márkaépítéssel foglalkozunk. Korszerű problémameg- oldó stratégiák alkalmazása mellett saját, 52 modulból álló márkaépítési modulrendszerünk mentén alkotunk.

Ahhoz, hogy Megbízóink a 4D márkaélményt biztosítani tudják a fogyasztóik / célközönségük számára, célcsoport-specifikus eszközöket fejlesztünk, ötletalapú grafikai terveket alkotunk. Ehhez a fogyasztói magatartáskutatások eredményeinek folyamatos tanulmányozása cégünk minden munkatársa részéről alap. Jövőorientált eszközrend- szereket fejlesztünk, gyors megtérüléssel, mindig programban.

Ötletalapú megoldásaink jelentik a kulcsot a hatásossághoz, amivel megbízóink elérik célkitűzéseiket, megkapják az extra figyelmet célkö- zönségüktől. Alkalmazott  műfaj a mienk, minden feladatban érvényesül a megbízói motiváció, de csak minőségi kompromisszumok nélküli, szakszerűen, pontosan kivitelezett kreatív munka lehet az eredmény.

Van, aki pontosan tudja, mit szeretne, kész feladatleírással indítja a projektet, ott egy rebrief után jöhet az alapos felkészülés, konzultációk, tervezés, prezentáció, kivitelezés majd a kiértékelés. Van aki nem tudja, mi lenne a pontos feladat, csak azt tudja, hogy valamit tennie kell a kitűzött célok elérése érdekében. Sőt olyan is akad, aki menet közben módosít a célkitűzésein – segítségünkkel.
Minden típusú megbízásnál biztonságos (és védett) márkaépítési modulrendszerben építkezünk, ehhez a termékfejlesztési munkáktól a márkanév megalkotásán keresztül a branding teljes munkafolyamatán át akár a szabadalmi ügyintézésig minden feladatban
partnerek vagyunk.

Ügyfeleink részére alapvetően kizárólagosságot vállalunk szektorukban, ellenkező megállapodásig párhuzamosan nem végzünk konkurens márkára szolgáltatást. 

A kreatív arculatfejlesztés, a konszignált szabványosítás, következetes márkaépítés, márkázás mellett nagy hangsúlyt kap a technikai felkészültség: minden általunk tervezett, szabványosított eszközt a megadott technológiára szakszerűen előkészítünk, legyen szó reklámhordozóról (offline/animáció/tv-spot), csomagolásról (stancterv, formaterv, modellezés), kiállítási standról, vagy e-marketing eszközökről (wireframe, pixelpontos design, prototípus), grafikai tervezés, image-arculat tervezés, arculati kézikönyv elkészítése, arculati kézikönyv teljeskörű szabványosítása, csomagolástervezés, kommunikációs kampányeszközök tervezése, eszközök teljeskörű gyártáselőkészítése, animáció készítése, fotózás, képfeldolgozás, modellezés, kiadvány- szerkesztés, vállalati arculat, kommunikációs arculat,  munkaadói arculat grafikai tervezése, egyedi illusztrációk készítése, vizuális kulcsok (kreatív képek), kreatív koncepciók tervezése és kidolgozása.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Egyedi weboldalakat fejlesztünk, minden, általunk tervezett oldal, egyedi modulrendszerrel rendelkezik a Te brandedre optimalizáltan. Projektjeink megvalósításához fejlesztői csapatunk saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerét használjuk, segítségével lehetőség nyílik a weboldalak, portálok dinamikusan változó tartalmi elemeinek menedzselésére. A rendszer használata pusztán alapszintű számítógép felhasználó ismereteket igényel, ennek köszönhetően akár az ügyfél is elvégezheti a kívánt módosításokat, tartalmi frissítéseket.

 A rendszer lényegében egy keretrendszer, ennek számos előnye van az általános célú tartalomkezelő rendszerekkel szemben:

 • kisebb elemekből építkezik, ennek köszönhetően nincsenek általános célú modulok, minden ügyfél személyre szabott megoldásokat kap
 • moduláris felépítésének köszönhetően lerövidül a fejlesztési és karbantartási idő, illetve az alkalmazásműködési sebességére is jótékony hatással van
 • személyre szabott, egyedi modulok alkalmazásával a felhasználók sokkal átláthatóbb, könnyebben kezelhető felületet kapnak
 • későbbi fejlesztések, bővítések könnyen illeszthetők a meglévő alaprendszerhez.

 Az oldal lefejlesztésén, üzembehelyezésén és üzemeltetésén túl számíthatsz ránk az oldal karbantartásában, frissítésében, a SEO és egyéb kontentek kialakításában, aktualizálásában egyaránt.

 FOLYAMAT:

Briefing – wireframe – webdesign – programozás – tesztelés – átadás – üzemeltetés


CSOMAGOLÁSTERVEZÉS

A csomagolás a termékmárka szempontjából meghatározó, hiszen általa, rajta keresztül azonosítják vevőink a brandet, ő a márka arca. A csomagolás azon túl, hogy információt ad át, termékünket pozicionálja, márkaszemélyiségünket formálja. Lényeges hogy a legtöbb emberből pozitív érzést váltson ki, szerethető, vonzó és inspiráló legyen. A vásárlási döntések meghozatalában a termék külső megjelenése több mint kétharmadrészben játszik szerepet, ami hosszabb, de már középtávon is meghatározza termékünk piaci teljesítményét, nagyban kihat a termék életgörbélyére.

A csomagolás egyben értékígéret is, nem csak felöltözteti termékünket, hanem ha jól dolgozunk, hozzájárul a márkaszemélyiség kialakításához.

A piaci versenyhelyzet megköveteli a gyártóktól, hogy elsőre és jól pozicionálják termékeiket. Nincs második esély. Ezért a csomagolások szakszerű kialakítása nagyban segíti a jó termékek eladását, ismertségét, piaci pozícionálását.

Ezen a felelősségteljes és inspiráló területen olyan nagy márkák csomagolásait tervezhettük meg többek között, mint a Milka, Nestlé, Szamos marcipán, Nobilis, Kaiser, Lafarge, Syngenta, Austrotherm, Polifarbe, Abonett.

Számos csomagolásunk nemzetközi felhasználással készült, ami nagy megtiszteltetés számunkra. Több nemzetközi és magyar csomagolásdíjjal jutalmazták munkáinkat. Mint a példákból kiderült, nem csak FMCG területen rendelkezünk széles körű tapasztalattal, henem más szektorokban is, közismert márkák választottak bennünket partnerüknek.

A gyártsátechnológiai kérdésekben is segítünk, részt veszünk, ha szükséges a gyártási folymatokban is. Tisztában vagyunk a csomagolástervezés és kivitelezés teljes folyamatával, annak fontosságával. A legkülönfélébb technológiákhoz is szakszerűen és optimalizáltan adjuk át az anyagokat.

Tudjuk melyek az eladható termék ismérvei, tudunk eladható „terméket”, termékcsomagolást készíteni.

 FOLYAMAT:

Briefing – online piacelemzés – név- és designjavaslatok – elfogadott terv kidolgozása – nyomdai előkészítés és leadás


ARCULATTERVEZÉS

VÁLLALATI ARCULAT
VÁLLALATI ARCULAT

A vállalati arculat olyan alapvető szempontokat foglal magában, mint a logó, a színpaletta, a betűtípusok és egyéb vizuális elemek. Az arculat kialakítása során a célcsoport igényeit, a piaci trendeket és a versenytársak megjelenését is figyelembe kell venni. A vállalati arculat következetes fenntartása és alkalmazása kiemelkedő fontosságú annak érdekében, hogy a vállalat egységes és professzionális képet mutasson a közönség számára.

A logó, mint a vállalat elsődleges vizuális megjelenése, nagy figyelmet igényel, és az arculat minden részét áthatja, beleértve az online és offline kommunikációs eszközöket egyaránt.

KOMMUNIKÁCIÓS ARCULAT
KOMMUNIKÁCIÓS ARCULAT

A kommunikációs arculat részletesen meghatározza, hogyan kommunikál a vállalat a különböző célcsoportokkal. Ez magában foglalja az üzenetek megfogalmazását, a stílust és a hangnemet, valamint a használt csatornákat és platformokat.

A kommunikációs arculat célja, hogy egységes és következetes képet közvetítsen a vállalatról, függetlenül attól, hogy milyen kommunikációs csatornán keresztül történik az üzenetátadás.

MUNKAADÓI ARCULAT
MUNKAADÓI ARCULAT

A munkaadói arculat a vállalat munkáltatói márkájának képviselője. Fontos, hogy minden toborzási és tréninges tevékenység, valamint a munkáltatói anyagok egységes arculattal rendelkezzenek, hogy összhangban legyenek a vállalat márkájával. Az egységes munkaadói arculat segít a vállalatnak kiemelkedni a versenytársak közül a munkaerőpiacon, és vonzó célponttá válni a potenciális munkavállalók számára.

A munkaadói arculat fenntartása és fejlesztése hozzájárul a vállalat hosszú távú sikereihez, és biztosítja, hogy a munkáltatói márkát helyesen és hatékonyan kommunikálják mind a belső, mind a külső közönség felé.

TERMÉKARCULAT
TERMÉKARCULAT

A termékarculat a vállalat által kínált termékek és szolgáltatások arculatának fontos részét képezi. Ennek célja, hogy a termékek és szolgáltatások összhangban legyenek a vállalat általános arculatával, és egyértelműen azonosíthatóvá tegyék azokat a fogyasztók számára.

A termékarculat szabályozza a termékek csomagolásának és kommunikációs eszközeinek megjelenését, beleértve a címkéket, dobozokat, reklámokat és promóciós anyagokat is. Fontos, hogy ezek a megjelenések összhangban legyenek a vállalat többi kommunikációs eszközével, például a weboldallal, a hirdetésekkel és a logóval.

A termékarculat kialakítása komoly grafikai munkákat és stratégiát igényel, hogy a termékek egyértelműen megkülönböztethetők legyenek a versenytársaktól és vonzóak legyenek a vásárlók számára. Sok vállalat standardizálja a csomagolásterveket az arculati rendszerükben, hogy biztosítsák az egységes megjelenést és az azonosítást a piacon.

Egy jól kidolgozott termékarculat segíthet a vállalatnak kiemelkedni a tömegből, megerősítve a márkaértéket és növelve a fogyasztók bizalmát a termékek iránt.

FOLYAMAT:

Briefing – online piacelemzés – designjavaslatok – elfogadott terv kidolgozása – arculati kézikönyv


MÁRKAÉPÍTÉS

A márka önálló személyiséggel bíró entitás, mely folyamatos fejlesztést, gondoskodást igényel. A márka egy olyan percepció, mely a célcsoprtunk fejében él. A márka egyfajta eredmény, tulajdonképpen a hírneved. A márkaérték olyan immateriális tőkeérték, mely növeli a vállalat értékét, mértéke többszörösen meghaladhatja a materiális eszközök értékét. Az erős márka lehetővé teszi az ismertség és az elismertség növelését. Kialakul a márka rajongói köre, melyek a márka szószólóivá válnak. A növekvő fogyasztói kör elégedettségének köszönhetően, akár többet is hajlandóak az adott termékért fizetni. A jól sikerült márkázás nem csak megkülönböztet a versenytársaktól, hanem folymatosan kommunikál is a célcsoporttal, lojalitást és elköteleződést teremt, a pozitív márkaasszociációk révén.

Mi ebben a folyamatban tudunk Neked segíteni, akár meglévő márkád ismertségének növelésében vagy újrapozicionálásában, vagy teljesen új márkád kialakításában, piaci elindításában.

Nincs nagyobb és hatékonyabb lehetőség, mint amit a márkázás és a kommunikáció segítségével elérhetünk.

Valódi márkákat fejlesztünk.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az eszközöket és módszereket, amelyeket alkalmazunk a márkaépítési folyamat során:

 • Márkaépítési Modulrendszer: 52 modulból álló strukturált rendszer, amely segít a márkaépítés folyamatának részletes tervezésében és végrehajtásában.
 • PESO Modell Alkalmazása: A fizetett, keresett, megérdemelt és saját média megfelelő egyensúlyának megteremtése a kommunikációs stratégia részeként.
 • Piackutatás: A piaci trendek, fogyasztói szokások és versenytársak átfogó elemzése és értékelése.
 • SWOT Analízis: A vállalat belső erősségeinek és gyengeségeinek, valamint a külső lehetőségeknek és fenyegetéseknek a rendszerezése és kiértékelése.
 • BCG Mátrix: A vállalat termékeinek portfóliójának értékelése és stratégiai döntések meghozatala a termékek helyzetének megfelelően.
 • Célközönség Meghatározás: A potenciális vásárlók részletes azonosítása és meghatározása a célzott kommunikáció érdekében.
 • Versenytárs Elemzés: A versenytársak termékeinek, piaci pozíciójának és marketingstratégiáinak átfogó elemzése.
 • Márkapozícionálás: A márka egyedi értékeinek és pozíciójának meghatározása a célközönség számára.
 • Marketingstratégia: A hosszú távú marketingcélok meghatározása és az azok eléréséhez szükséges stratégia kidolgozása.
 • Piacravezetési- és Bővítési Stratégia: A piacravezető pozíció megszerzésére vagy megtartására, valamint a piac bővítésére irányuló stratégia kidolgozása.
 • Kampány Menedzsment: A marketingkampányok tervezése, koordinálása és végrehajtása a kitűzött célok elérése érdekében.
 • Akciótervek: Konkrét cselekvési tervek kidolgozása és végrehajtása a marketingst
 
 

Az együttműködés során elvárható eredmények

 • Lojális ügyfélbázis kiépülése: Az együttműködés során kialakuló erős és következetes márkaépítési stratégiák hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalkozás hűséges ügyfélbázist építsen ki. A megfelelő kommunikáció és termékkínálat kiala- kítása révén a vevők hosszú távú elköteleződése valósulhat meg.
 • Hatékonyság növekedése: Az együttműködés során kidolgozott stratégiák és módszerek segítségével a vállalkozás hatékonysága növekedhet, ami hozzájárul az eredményesebb működéshez és a költségek csökkentéséhez.
 • Márkaismertség mérése és növelése: Az együttműködés eredményeként elvégzett kutatások és elemzések révén lehetőség nyílik a márkaismertség mérésére és annak növelésére. Ezáltal a vállalkozás erősebb jelenléttel rendelkezhet a piacon, ami hozzájárul az üzleti sikerhez.
 • Célközönség lézerpontos meghatározása:
  Az együttműködés során végzett részletes piackutatás és célközönség elemzés segítségével pontosabban meghatározhatók az ideális vásárlók, amely lehetővé teszi számunkra, hogy célzottabb és hatékonyabb marketingtevékenységeket végezzünk.
 • Versenytársaktól való érzékelhető megkülönböztetés:
  Az együttműködés eredményeként kidolgozott és végrehajtott márkakommunikációs stratégiák segítségével a vállalkozás képes lesz megkülönböztetni magát versenytársaitól a piacon, ami növeli az egyedi értékesítési javaslatok hatékonyságát és vonzerejét.
 • Teljeskörű, hosszú távú marketingterv: Az együttműködés során kidolgozott részletes marketingterv segítségével a vállalkozás hosszú távú stratégiai célokat tűzhet ki maga elé, és megfelelő eszközöket alkalmazhat ezek eléréséhez.
 • Kiépített márkakommunikációs eszköztár:
  Az együttműködés során kidolgozott és alkalmazott márkakommunikációs eszközök segítségével a vállalkozás egységes és koherens üzenetet közvetíthet a célközönség felé, ami erősíti a márkaidentitást és hozzájárul az üzleti sikerhez.
 • Új beszállítói / viszonteladói rendszer kialakítása:
  Az együttműködés eredményeként kialakított stratégiák segítségével a vállalkozás képes lesz új beszállítói és viszonteladói kapcsolatok kiépítésére, ami lehetővé teszi a termék vagy szolgáltatás szélesebb körű elérhetőségét és értékesítését.

 


MÁRKAKOMMUNIKÁCIÓ / A MÁRKATÖRTÉNET KÖZPONTI SZEREPE

A márka kommunikációja kiemelt figyelmet fordít a márka történetére, melynek kialakítása és bemutatása a stratégia középpontjában áll. A történetre épített kommunikáció célja az ügyfélbizalom és az elköteleződés kialakítása a márka iránt. Az érdeklődők ebben az interakcióban átalakulnak vásárlókká, majd visszatérő vevőkké, akik végül rajongó márkakövetekké válnak.

A kommunikációs modulokat szisztematikusan tervezzük és alkotjuk meg, az alapüzeneteket pedig vizuális kulcsok révén valósítjuk meg. A történeteket egyedi verbális és vizuális elemek segítségével ábrázoljuk, amelyek egységes keretrendszerben illeszkednek egymáshoz, létrehozva és életre keltve a márka kommunikációját.

A célközönség számára a márka mögött rejlő történet és narratíva válik fontossá, melyet mi részletesen bemutatunk és összekapcsolunk a terméküzenetekkel, így lépésről-lépésre felépítve és megerősítve a márkát.

FOLYAMAT:

Marketing cél – Kreatív stratégia – Kreatív koncepció – PR, Kommunikáció, Produkció – Média stratégia – Médiavásárlás – Kutatás, elemzés – Következtetések


ONLINE MARKETING

Hatékony és újszerű online marketing stratégiák Neked

A Brandcontrol Kft. az online siker irányába tereli útját a digitális világban. Szakértő csapatunk a teljes körű online marketing szolgáltatásokra specializálódott, ideértve a keresőoptimalizálást (SEO), közösségi média marketinget, tartalommarketinget és Google Ads kampányokat. Küldetésünk, hogy márkádat kiemeljük a digitális térben.

Google Ads kampányok
Google Ads kampányok

A célzott Google Ads kampányokkal növeljük weboldalad online láthatóságát és eladásait. Szakértőink kulcsszavak gondos kiválasztásával és konverzió-optimalizált hirdetésekkel garantálják a befektetett pénz maximális megtérülését.

Keresőoptimalizálás/SEO
Keresőoptimalizálás/SEO

Brandcontrol csapata mélyreható SEO elemzéseket és optimalizációs stratégiákat kínál, hogy weboldalad magasabb rangot érjen el a keresőmotorokban. Kínálunk kulcsszó-kutatást, versenytárs-elemzést, és onsite SEO beállításokat a legjobb eredményekért.

Közösségi Marketing
Közösségi Marketing

Ismerjük a közösségi média platformok erejét a márkák promotálásában. Személyre szabott közösségi média stratégiákat dolgozunk ki, hogy növeljük az elérést, az ügyfélkört és a márka tudatosságot.

Tartalommarketing
Tartalommarketing

A vonzó és értékes tartalom elengedhetetlen a sikeres online jelenléthez. Ügynökségünk magas minőségű, SEO-optimizált tartalom létrehozására összpontosít, ami megragadja a célcsoport figyelmét, legyen szó blogbejegyzésekről, infografikákról vagy videós tartalmakról.

Miért válassz bennünket?

Személyre szabott megközelítés: Minden ügyfél igényeihez alkalmazkodunk.

Teljes körű szolgáltatások: Mindent megtalálsz nálunk az online sikerhez.

Eredményorientáltság: Célunk valós eredmények elérése minden területen.

Tapasztalt szakemberek: Csapatunk naprakész az online marketing legújabb trendjeivel.

Mérhető eredmények: Folyamatosan nyomon követjük és finomítjuk stratégiáinkat.

 

Indítsd el digitális sikered még ma!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt építsük fel digitális jövődet, bármekkora cégről is legyen szó.


KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Marketingüzeneteink, céges- és termékinformációk, különböző üzeneteink nyomtatott formában, különböző marketing eszközökben öltenek formát. Az eszközök kialakításában, szakszerű megtervezésében, tördelésében, szerkesztésében, arculat szerinti kialakításában tudunk közreműködni, úgy hogy az elkészült anyagok leghatékonyabban és integráltan támogassák az adott kommunikációs céljainkat, és egyben szolgálják márkaépítési terveinket. Az igényes és egységes megjelenés, legyen szó cégismertetőről, magazinzól vagy könyvről, minden esetben a szakmailag elvárható pontossággal és minőségi kompromisszumok nélkül kerül megtervezésre, előkészítésre és ha szükséges nyomdai kivitelezésre a legkorszerűbb nyomdai technológia és technikák segítségével. A nyers szöveg megadásán kívül minden folyamatot önállón végzünk, egészen az elkészült kiadványok leszállításáig. A megfelelő design, képi- és szöveges tartalom, illusztrációk, arculati, és infografikus elemek szakszerű alkalmazásával minőségi eszközöket fejlesztünk és gyártunk le partnereink megelégedésére. Az általunk készített papíralapú eszközök hatékony és kézzelfogható építőelemei az egységes kommunikációnak.

 FOLYAMAT:

Briefing – Látványterv, layout – Tördelés, szerkesztés – Korrektúra – Nyomdai előkészítés – Nyomdai kivitelezés


MÁRKAUDIT / BELÜLRŐL VEZÉRELT VIZSGÁLAT A KOMMUNIKÁCIÓS HATÉKONYSÁGÉRT

A külső megjelenés mögött rejlő, belső működés és hatékonyság vizsgálata kulcsfontosságú a sikeres kommunikációs stratégia kialakításához és fenntartásához. Gyakran előfordul, hogy a legjobb szándékok ellenére is hiányosságok mutatkoznak a kommunikációban, az üzenetek nem érik el a célközönséget, és nem hozzák az elvárt eredményeket. Az ilyen problémák megoldása érdekében azonban a belülről, a márka belső struktúrájából és működéséből kiinduló vizsgálat elengedhetetlen.

A javasolt megoldás magában foglalja a meglévő elemek és üzenetek tartalmának átfogó elemzését, a kreatív anyagok vizuális minőségének értékelését, valamint az arculati rendszer egységének és a márka legfőbb üzeneteinek összhangjának vizsgálatát a célközönség igényeivel és preferenciáival összhangban. Az elemzés eredményeként konkrét javaslatokat teszünk a kommunikációs stratégia finomhangolására, beleértve az eszköztervet, a megvalósítási és ütemezési tervet, így segítve elő a nagyobb hatékonyság és az elérhető jobb eredmények elérését.

 FOLYAMAT:

Teszt – Kutatás – Elemzés – Javaslat


FORMATERVEZÉS

A Brandcontrol partner termékedcsomagolásod formatervezési feladataiban, készen áll arra, hogy szekszerű és hatékony megoldásokkal segítse vállalkozásodat. Az egyedi, formatervezési megoldásainkban megvalósulnak az elvárt technikai tartalmak és a megfogalmazott esztétikai szempontok. A tervezés része a 3D-s, szoftveres tervezés és modelezés. A prototípusok tesztelése, véglegesítése. Az elkészült minták paraméterezése, gyártástechnológiai megfeleltetése és gyártásba adása. Az új csomagolóanyagok innovatív tartalma és megnövelt használati értéke garancia lehet a pozitív felhasználó élményre. A fejlesztések ötletalapúak, de a kivitelezhetőség és a gyárthatóság technológiai alapjain nyugszanak.

 FOLYAMAT:

Konzultáció – Ötletelés, kutatás – Tervezés, fejlesztés – Prototípus, tesztelés – Gyártáselőkészítés – Gyártásba adás


LICENCE ÜGYNÖKSÉG / A MÁRKAÉPÍTÉS KITERJESZTÉSE A HAZAI ÉS NEMZETKÖZI PIACOKON

Vállalkozásunk a márkaépítés területén kiterjedt licence lehetőségeket kínál ügyfeleink számára, amelyek segítségével kihasználhatják a hazai és nemzetközi piacokon már kidolgozott márkaarculatokat. A licence szerződések keretében olyan márkaidentitásokhoz juthatnak hozzá, mint a Hunicon, a Selfness, a Kiskokas (gyermekmárka), a Zöldtüzép és az Itthon a Legjobb (településmárka), amelyek már bizonyítottak a piacon és széles körben elismertek.

A licence lehetőség kiváló módot kínál az ügyfeleknek arra, hogy kihasználják ezeket a márkaidentitásokat és azokat integrálják saját vállalkozásukba. A Hazai és Nemzetközi piacokra méretezett márkaarculatok segítségével ügyfeleink könnyebben megkülönböztethetővé válhatnak a versenytársak között, és előnyhöz juthatnak a fogyasztók szemében.

A licence által lehetőség nyílik arra, hogy az ügyfelek részesüljenek a márka hírnevéből és elismertségéből, miközben saját termékeiket vagy szolgáltatásaikat népszerűsítik és értékesítik. Emellett a márka hátterében álló márkatörténet és az azt kísérő értékek átörökítése is könnyebbé válik az ügyfelek számára, ami hozzájárulhat az üzleti sikerekhez és az ügyfélhűség növekedéséhez.

Vállalkozásunk szakértői gárda átfogó támogatást nyújt az ügyfeleknek a licence szerződés teljes körű kihasználásában. Személyre szabott tanácsadást és iránymutatást biztosítunk a licence integrálásához, valamint segítséget nyújtunk a márkaépítési stratégia kidolgozásában és végrehajtásában. Emellett folyamatos felügyeletet és támogatást biztosítunk annak érdekében, hogy az ügyfelek hatékonyan és eredményesen hasznosíthassák a licence által kínált lehetőségeket.

Összességében vállalkozásunk a licence szolgáltatás révén lehetőséget biztosít ügyfeleinek arra, hogy kihasználják a márkaépítés terén elért eredményeinket és hírnevünket, ezáltal segítve elő az üzleti növekedést és versenyelőny megszerzését a dinamikus és versenyorientált piacokon.


A FRANCHISE KÉZIKÖNYV

Vállalkozásunk kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a komplett franchise kézikönyv elkészítésében, amely biztosítja a biztonságos, szakszerű adaptálhatóságot és pontos kidolgozást mind a hazai, mind a nemzetközi piacokra méretezve.

A franchise kézikönyv olyan dokumentum, amely részletesen leírja a vállalat működési folyamatait, üzleti modelleket, szabályokat és előírásokat, hogy a franchise partnerek egységesen és hatékonyan tudjanak működni. A mi kézikönyveink több éves tapasztalat és szakértelem alapján készülnek, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket és az üzletág specifikumait.

A dokumentumok rugalmasak és adaptálhatók, hogy megfeleljenek a különböző piaci igényeknek és jogi kereteknek. Emellett gondoskodunk arról, hogy a kézikönyv minden részlete pontos legyen és könnyen érthető a franchise partnerek számára, függetlenül attól, hogy a franchise egység melyik részén működnek.

Az általunk készített franchise kézikönyvek hozzájárulnak a vállalat egységes arculatának fenntartásához és a minőségi szolgáltatások nyújtásához a különböző helyszíneken, elősegítve a vállalat növekedését és sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.


Sütibeállításokkal kapcsolatos információk
Mi a cookie (süti)?

A cookie-k ("sütik") - a továbbiakban: süti vagy cookie - kis méretű adatcsomagok, amelyeket az Ön böngészője ment el, amikor a weboldalakat, köztük a www.brandcontrol.hu honlapot - a továbbiakban: Honlap - látogatja.

A sütiket a weboldalak általában a felhasználói élmény javítására használják oly módon, hogy a weboldal vagy kizárólag a látogatás idejére ("Munkamenet" sütik, amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek) vagy ismételt látogatások során ("Tartós" sütik) "megjegyzi" a felhasználót.

A jelen Cookie (süti) tájékoztató azt ismerteti, hogy a www.brandcontrol.hu honlapon milyen sütiket használunk és Önnek, mint a honlap használójának milyen lehetőségei vannak a sütik beállításával kapcsoltosan.

Tájékoztatjuk, hogy a cookie-kat nem használjuk az Ön személyének közvetlen azonosítására alkalmas információk tárolására. Amennyiben személyes adatoknak minősülő adatokat kezelünk, ezt az Adatvédelmi tájékoztatónkkal összhangban tesszük.

Lehetnek olyan esetek, amikor harmadik fél cookie-ját használjuk. Kérjük, hogy harmadik fél sütijei tekintetében a harmadik félnél tájékozódjanak az adatkezeléssel kapcsolatban, ugyanis a harmadik fél adatkezelésére nincsen ráhatásunk.